Ελλάδα – Η Επιτομή του Πολιτισμού με ένα Χρυσό Μέλλον

Η Ελλάδα, με πάθος και φινέτσα, προσφέρει την επιτομή του πολιτισμού και της κληρονομιάς.    Διαθέτει στην φαρέτρα της, με υπερηφάνεια, την κληρονομιά μιας αξιοζήλευτης ιστορίας που φημίζεται παγκοσμίως για τη φιλοσοφία, τη μουσική, την τέχνη, τη λογοτεχνία, το ήθος και τις αρχές της που έχουν τις ρίζες τους στον προγονικό μας πολιτισμό. Οι πόλεις της είναι γεμάτες με πληθώρα αρχαίων ερειπίων και μνημείων που μπορεί κανείς να επισκεφθεί, όπως οι περίφημη Στηλη της Δημοκρατίας  στον αρχαίο χώρο της Ακρόπολης.

Για αιώνες η Ελλάδα, έχει διατηρήσει την ταυτότητά της, δεόντως τιμημένη, σεβαστή και αξιοθαύμαστη, για το σύνολο που αντιπροσωπεύει – για τη μύηση της Πολιτικής, της Φιλοσοφίας και την υπέροχη έναρξη των λατρεμένων Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα Ελληνικά νησιά αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό της μορφολογίας της Ελλάδας που διαθέτει πάνω από 6.000 νησιά και νησίδες διάσπαρτα στο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος, από τα οποία μόνο τα 200 είναι σήμερα κατοικημένα.

Πληροφορίες για την Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι χώρα της νοτιοανατολικής Ευρώπης, που συνορεύει με το Ιόνιο πέλαγος και τη Μεσόγειο Θάλασσα, και αποτελεί το σημείο τομής των τριών ηπείρων, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.