Η Εταιρία μας

Προσφέροντας ένα εύρος υπηρεσιών ακινήτων, η Zafido είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που παρέχει πλήρεις υπηρεσίες και διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ανάπτυξης ακινήτων. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν υπηρεσίες ανάπτυξης και συντήρησης ακινήτων.

Στα νέα μας γραφεία, αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό όραμα αποτελεί πλέον μια ισχυρή και εξελισσόμενη πραγματικότητα. Με περισσότερους από 70 σκληρά εργαζόμενους, έμπιστους και αφοσιωμένους υπαλλήλους της εταιρείας μας, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας.

Στη Zafido δουλεύουμε επιχειρηματικά με διαφορετική προσέγγιση και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναπροσδιορίσουμε τον κλάδο μας, ενστερνιζόμενοι την αλλαγή και διεκδικώντας τον κλάδο μας, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες μας το πλεονέκτημα ενός επιτυχούς αποτελέσματος.

Είμαστε υπερήφανοι για τη συλλογική μας τεχνογνωσία, η οποία μας επιτρέπει να είμαστε επιτυχημένοι σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

Ποιοί είμαστε

Βρισκόμαστε στην καρδιά των νοτίων προαστίων της Αθήνας και εξυπηρετούμε τις γύρω περιοχές της Αθήνας καθώς και περιοχές εκτός Αττικής. Η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία και η συνέπεια αποτελούν τα θεμέλια των βασικών μας αξιών. Συνεργαζόμαστε με αντιπροσώπους που φέρουν παρόμοιες αντιλήψεις και μοιράζονται το πάθος και τις αξίες μας. Πρόκειται για μια πραγματική επιβεβαίωση της επιτυχίας και της συνεχούς ανάπτυξής μας. 

Τα Έργα μας

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στις κατασκευές, έγκειται στην ικανότητά μας να διαχειριζόμαστε προληπτικά την πολυπλοκότητα της κατασκευαστικής διαδικασίας. Τα έργα μας είναι ποικίλα και χαρακτηρίζονται από βαθιά γνώση των συγκεκριμένων απαιτήσεων του πελάτη.

Είναι ζωτικής σημασίας η κατανόηση των μελλοντικών τάσεων σε μια προσπάθεια να προβλέψουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αυριανής αγοράς, καθώς και να γνωρίζουμε τις γεωγραφικές τοποθεσίες και τους τύπους ακινήτων που είναι πιθανό να προσφέρουν υψηλή απόδοση επένδυσης τα επόμενα χρόνια.

Κομψά εξοπλισμένα και επιπλωμένα διαμερίσματα με απλό, μοντέρνο στυλ.

Η Zafido διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και αποκατάσταση διαφόρων ειδών και τύπων κτιρίων.

Η Zafido είναι ο ηγέτης της αγοράς στην Ελλάδα για την ανακαίνιση και τη συντήρηση.